Exam Rehearsal Timetable 11th October

Rehearsal Examination Timetable

Sunday 11th October 2009(@ Denham)

MUST arrive AT LEAST 30 mins before your time

Time

Class

9.00am

(x 15 mins)

Pre-Juvenile

Group 1 x 7

Group 2 x 7

9.15 am

(x 15 mins)

Prep Ballet

Group 1 x 4

Group 2 x 4

Group 3 x 3

Group 4 x 3

Group 5 x 3

Group 6 x 3

9.30 am

(x15 mins)

Primary Ballet

Group 1 x 3

Group 2 x 3

Group 3 x 3

Group 4 x 2

9.45pm

(x15 mins)

Prep Tap

Group 1 x 4

Group 2 x 4

Group 3 x 3

Group 4 x 3

Group 5 x 3

Group 6 x 3

10.00am Primary Tap

Group 1 x 3

Group 2 x 3

Group 3 x 3

Group 4 x 3

10.15am

(x15 mins)

Grade 1 Ballet

Group 1 x 3

Group 2 x 3

Group 3 x 3

10.30am

(x20 mins)

Grade 2 Ballet

Group 1 x 2

Group 2 x 2

10.50am

(x20 mins)

Grade 3 Ballet

Group 1 x 3

Group 2 x 2

11.10am

(x 15mins)

Grade 1 Tap

Group 1 x 3

Group 2 x 3

Group 3 x 3

11.25am

(x 20mins)

Grade 2 Tap

Group 1 x 2

Group 2 x 2

11.45am

(x 20mins)

Grade 3 Tap

Group 1 x 3

Group 2 x 3

12.05pm

(x25mins)

Grade 4 Ballet

Group 1 x 3

12.30pm

(x30 mins)

Grade 5 Ballet

Group 1 x 1

1.00pm Lunch
1.15pm

(x 20mins)

Grade 3 Tap

Group 1 x 3

Group 2 x 3

1.35pm

(x25 mins)

Grade 4 Tap

Group 1 x 2

Group 2 x 2

2.00pm

(x20 mins)

Grade 3 Mums Ballet

Group 1 x 3

Group 2 x 2

2.20

(x 15 mins)

Adult Tap Gold and Gold Bar 1

Group 1 x 2

Group 2 x 1

2.35pm

(x5 mins)

Preliminary Medal Ballet

Group 1 x 6

2.40pm

(x5 mins)

Ballet Medal Gold

Group 1 x 4

2.45pm

(x5 mins)

Freestyle One Dance (Modern)

Group 1 x 2

2.50pm

(x5 mins)

Freestyle Bronze (Modern)

Group 1 x 4

2.55pm

(x5 mins)

Freestyle Silver (Modern)

Group 1 x 4

3.00pm

(x5 mins)

Disco One Dance 1 and 3 /Bronze

Group 1 x 13

3.05pm

(x5 mins)

Freestyle Bronze

Group 1 x 6

3.10pm

(x5 mins)

Freestyle Silver

Group 1 x 1

3.15pm

(x10 mins)

Freestyle Gold

Group 1 x 10

3.20pm

(x10 mins)

Freestyle Gold Bar 1 and 2

Group 1 x 3

3.30pm

(x 5 mins)

Street One Dance 2 and 3

Group 1 x 10

3.35pm

(x5 mins)

Street Bronze

Group 1 x 8

3.40pm

(x 5 mins)

Street Gold

Group 1 x 5

Group 2 x 5

3.45pm

(x 5 mins)

Cheerleading

Group 1 x 10

3.50pm

(x10 mins)

Musical Theatre

Group 1 x 6

4.00pm

(x5 mins)

Freestyle Rosette Award

Group 1 x 1

Group 2 x 1

4.05pm

(x30 mins)

Dipolma Teacher

Hannah Panksztelo

4.35pm

(x90 mins)

Associate Freestyle Teacher

Siobhan

Kelly

6.05pm

(x45 mins)

Student Freestyle Teacher

Jordan West

Hannah Panksztelo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s